Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagogrenen

 

 

 

 

så krafsar de

stjärnälvorna

med små små fingrar fram

 

ur tusentals frasande världar

bara fram den allra vackraste  

 

och sitter man där

gömd under sagogrenen

händer det ibland

 

att en stjärnälva

åker rutschkana på ett barr 

och det är nog faktiskt så

 

att det är det sötaste som finns att se

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 642 gånger
Publicerad 2010-12-07 17:06



Bookmark and Share


  Elaine Hildenborg
Söt liten dikt. Gillar!
2010-12-12

  pixter
aldeles underbar
2010-12-12

    Melona
Åh. din vällande varma livskraft
hur du ser och är i världen, det är en nåd att få ta del av den och dig, tack vackra.
2010-12-09

  Carola Zettergren
Och himlars vad gullig, jag får lust att måla sagobilder med stjärnälvor och strö glitter över hela härligheten!
2010-12-09

  ßluie VIP
:) gillar. Gillar enkelheten, den varma tonen, rösten bakom.
2010-12-09

  Jazz-75
Skön och söt!
2010-12-08

  Aisha VIP
sagogrenen...ska det ju vara...

hihihihihihihi....
2010-12-07

  Aisha VIP
...då är vi två som sitter under sagorenen och myser...

älskar!!
2010-12-07

  Ninananonia VIP
Så fin!
2010-12-07

  alvan
Åh... Jag blir salig... Fantastiskt fint skapat!
Åker rutschkana på ett barr... Jag bara ler! Får jag spara denna? :)
Vill ha en hel saga!
2010-12-07

  Ingela Svenson VIP
Ja men åååå, så rart detta var! Tack för en gladstund!
2010-12-07

  Jocy Joyless
ja den var gullig!
2010-12-07

    ej medlem längre
den sötaste texten har du skapat!
2010-12-07

    Lejla Huseinovic
riktigt gullig! :)
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso