Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

canvas

 

 

som små lätta andetag till havet jag älskar

dansar solglitter längs min hud

i känslan av att bara leva, bara vara

 

hur rädslan för döden ett slag lämnar min sida

mina försiktiga steg över en högt älskad moder

doften av löv, vinden som leker tafatt med mitt hår

 

stunden jag tveksamt stjäl då jag lägger

min rygg mot en jordisk indiansommar

händerna som drömskt smeker mossan

 

friheten i min själ

när vinden kysser mitt ansikte

hur jag minns känslan av mina fingrar mot bark

 

att röra vid ett väsen som låter mig andas

där jag ligger vid havet

och bara låter livet överrumpla mig 

 

hör jag långt bort i vågorna

toner av drömmar som en gång var mina

ler jag till inuti, och jag är precis där jag ska vara

 

låter jag fingrarna måla min himmel vacker igen

sprider ut stjärnmossa, grönslick och vågskum

längs en canvas ingen kommer att se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 305 gånger
Publicerad 2017-10-18 00:12



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2017-10-18

  Blomma-Stjärna VIP
helt underbart -
en sång av glädje

till havet
och jorden
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso