Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, mot himmelsblå

 

 

så ser jag dig

leende och hur djävla vacker du är

med hela himlen bakom dig

 

sitter jag yrvaken i gryningsljus

doftar morgon av kaffe och sol

vindilar av nordvästvindar mot min hud

 

lutar jag pannan i mina handflator

småfnittrar

känner dig pulsera i hela mitt underliv

 

längtan

tankar

och det allra mest förbjudna

 

tar jag min kaffekopp och går in

smeker ett bröst i förbifarten och bara ler

när nordvästvinden klättrar längs mina ben

 

kittlar allt jag är

 

mindes jag en dikt om regnbågar som föll samman

och hur jag bara lät den trasas sönder

du är så mycket mer än det

 

så satans vacker mot himmelsblå

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 257 gånger
Publicerad 2018-05-08 21:01



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du lyckas med att förmedla sinnligheten
alldeles underbart innerligt!
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso