Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighetscirklar

 

 

 

så ritar jag dem först lekfullt

över din rygg

som små små cirklar av osagda ord

 

hur jag lättjefullt blundar

när solen blixtrar

längs mina stängda ögon

 

hur du mjukt rör dig i mig

mina händer som knyter 

samma kudde mina tårar faller i

 

krökningen min själ gör

 

blicken längs madrassen mot dig

innan jag faller tillbaka 

i skenet av dina ögon

 

hur jag knappt kan andas

 

lyser de

evighetscirklarna

likt vingar över dig 

 

möter dig

när du lämnar din jordiska själ

där dina blå ögon blickar oseende

 

in i evigheten

mellan persiennernas ljus

och varsamt kysser mig

 

vattenfallet i fossa jugularis

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 320 gånger
Publicerad 2017-10-04 01:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
stark närvaro - vackert
2017-10-04

  Per Rydberg
Lyhört och finstämt, som om nerverna ligger utanpå huden. Stark läsupplevelse. Tack!
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso