Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det amorösa

 

*

det amorösa

äventyrets klimax blev 

en utslagen tand

 

*

att ta till sig 

såväl sjukt som friskt

är levnadskonst

 

tänker på nära vänners

liv och öde

 




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-07 17:35



Bookmark and Share


  objekt3
jag förstår inte här står jag och lyssnar och jag hör mest något som gnisslar är det en grind som står öppen? ja men vafan låt oss ta fram kniven och rista "I was HERE"
2010-12-08

  Seglaren
allt har ett pris.
fin Tanka
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP