Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU - Men, Herre Gud!


Tack för livet du gav
och jorden vi fick till att förvalta.
Satan, sluta att sabba allt!
Tack för livet du gav

och jorden vi fick till att förvalta.

Satan, sluta att sabba allt!




Bunden vers (Haiku) av Stefan Viljehammar
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-08 06:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var riktigt sann. Bra skrivet!


/Ann
2010-12-09

    tramp
haha snygg !
2010-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Han kommer inte att lyda den uppmaningen, men en dag ska han kastas i den sjö av eld och svavel som aldrig slocknar.
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar