Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I elfte timmen

I elfte timmen i uppbrottstiden
är mycket förspillt och ter sig utan mening och mål
Till exempel: 90-talets alkohol och sena timmar i fyllehål.

I sista stunden räddad till ett bättre liv
som inte är det det onda som nu försakas och spottas på
Till exempel: En stilla kaffe i en syrénberså och kritik av Rousseau.

En romantiker dog i natt och återuppstod i sista stunden
i den av människan odlade lunden, som helig hålls.




Fri vers av Janjohan
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-12-04 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan