Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik

Så sätter jag händerna till skyn och skakar ner allt vatten över mitt ansikte, varför säger du ingenting, jag behöver ingenting. Vem lyfte upp morgondagen till att skådas in i. Jag frågar dig är du framme, känner du mycket? Jag känner ingenting jag är en skugga av vad jag en gång var. Jag såg dig en kväll, vad gjorde du hos mig? Någon kommer, men säg älskar du mig? Om någon frågar, älskar du mig? Vem tror på att alla kommer hem?
Jag.




Fri vers (Fri form) av Hologram
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram