Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har haft problem med att skriva på svenska på sistonde men nu kravlar jag mig ur denna pöl.. vet inte hur resultatet blir, kansek har den potential iaf..


Han älskade oss alla på nya sätt

Han kallade sig Romeo och log lite snett
Jag gillade hans luddiga kanter
(och hur han generöst delade med sig av dem)
Han var ingen såndär dålig kille
Han bara sysslade med saker
som inte var så bra.

All föll handlöst för hans förföriska försök
och bittra tårar föll där han drog fram och över,
Han kallade sig Romeo och följde sitt öde
för sin kärlek till vithet dog han en dag
(Men det fick vi inte veta förrän långt senare)
Han skickade vykort till några lyckliga få
medan han röjde runt i Europa
på sin oskuldsfulla jakt
efter nya vita drömmar,
I flickrum med luddiga kanter




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-12-04 20:14



Bookmark and Share


  arie
"på sin oskuldsfulla jakt
efter nya vita drömmar"...

dikten fängslar och jag tycker att du lyckas måla upp en fin bild av karaktären - Romeo - där du balanserar skickligt mellan de patetiska dragen i Romeo och till människan bakom masken/rollen - och

" Han var ingen såndär dålig kille
Han bara sysslade med saker
som inte var så bra."

blir till ett sådan faktum att han egentligen inte ville " ont " utan ville egentligen rätt så väl i sin kärleksapostalagärning - men ändå så fel det i slutändan kunde bli / tack arie
2005-12-04

  Neal
#Han kallade sig Romeo och följde sitt öde#
Så bra!
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain