Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren är låst, men om inte ...

Det är så lyhört i våran trappa,
att om det inte vore för att vi hade en låst port,
hade hemlösa kunnat sitta i trappan och lyssnat på tv..




Fri vers av Minnyans
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minnyans
Minnyans