Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetslös, men vägrar vara sysslolös, är väl tanken bakom dessa 2 meningar


Egen företagare?

Jag har byggt mig ett kontor,
nu är det bara innebörden av detta som fattas...




Fri vers av Minnyans
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 23:54



Bookmark and Share


  peter markurth
fyndig
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Minnyans
Minnyans