Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
random text jag skrev en gång


Som ur en oskriven bok

” Du ser mig som en ängel som vandrar barfota i det våta gräset, enbart klädd i silke medan mitt hår fladdrar likt en dröm. Du ser mig som en fågel fri i det blå, vill fånga in mig och ge mig en kram, gärna två. Ett bländande leende möter din själ och du ryser. Du är som fångad av en hallucination där du sitter på din bänk i din ensamhet och helt glömt att ängel det är jag, men här är jag inte. Det gröna gräset du ser är tomt som ett öppet landskap och bilden du såg var inte ens ett minne från igår. Det har aldrig hänt, så var nu snäll och gå hem..”




Fri vers av Minnyans
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 23:16



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Jättevacker! Väldigt levande beskrivningar och inslag av poesi trots prosatext - mycket bra :-)
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Minnyans
Minnyans