Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett beroende

Ett rus, ett hjärta som slår.
Organ som byter färg och ett leende som växer.
En meditation där man enbart behöver stå stilla.

Ett gift, en långsam död.
Färglös och osmaklig, men inte för mig.
Jag ser regnbågens färger och den smakar delikat.

Jag ser full ut där jag snubblar fram igenom stan, berusad,
hög och förvirrad. Ett andetag och allt är kört.
Ett inbillat beroende har fått sin måltid och klappar sig belåtet
på magen.




Fri vers av Minnyans
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-17 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minnyans
Minnyans