Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal kärlek rostar aldrig....


Ni två

Klä av henne naken med din blick.
Ge henne det hon aldrig fick.
Låt hennes fingrar vandra på din hud,
detta är en plats de besökt förut.

Låt kroppar brännas av spänning för
vad som kommer ske.
I mörkret lyser era leende lika starkt
som månens sken.

Ömma kyssar når hennes nacke,
mer behövs då ej.
Du vet du vunnit hennes kärlek åter
när hon viskar dig ömt i örat

”Jag hatar dig! ”

Skrevs: någon gång i juni




Fri vers av Minnyans
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-11-10 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minnyans
Minnyans