Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett mättat lejon

Jag smekte bort den vilsna hårslingan från det sovande ansiktet

som nu åter kysst mig

Rynkorna avslöjade att vi inte längre var så unga, men åren hade

fångat in oss, minnen lika så

Den blicken som för bara några timmar innan hade börjat äta

på mig, den blicken var nu trött

Din ord jag hört många gånger men din sanning jag aldrig mött,

nu ligger du där.. som ett mättat lejon




Fri vers av Minnyans
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minnyans
Minnyans