Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet den 28/8 2006 av en ung ensamstående mamma - jag


~ Lyckan ~



Mitt hjärta brann
Redan innan du fanns
Nu är du här och
Jag är lyckligt kär
Du kom för tidigt
så inget var givet
Men nu ligger du här
I din unga mammas famn
Och nyper hårt i hennes hand
Du är min lilla pärla som
Ingen ska få stjäla
Jag älskar dig och vill
Alltid finnas där
För du är den jag verkligen
håller kär




Fri vers av Minnyans
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-11 14:29



Bookmark and Share


    vilgot hellros
vackert
2011-11-10

  Anton the poet
superfint!!
2010-12-13

  Ola Rydberg
Vackra mänskliga ord
2010-12-12

  Julio VIP
Mm fin mamma kärlek
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Minnyans
Minnyans