Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka går ju

Du kan säga att du älskar mig för evigt
Men jag kommer inte tro dig



Du kan säga vad du vill
Som innefattar att du vill ha mig



Du kan säga att jag är allt du vill ha
Men jag kommer att tveka






För jag kommer inte tro dig
Inte förrän den dagen du tar mig



Vanligtvis kanske prata räcker långt
Men inte med mig



Vill du älska mig för evigt?
Bevisa att du älskar mig nu



Är jag verkligen den enda du vill ha?
Var med trogen och jag kommer tro dig



Du kanske har allt du vill i mig
Men det är sällan vi behöver allt vi vill ha...




Fri vers av Sikska
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-12 00:52



Bookmark and Share


  aol
verkligen en så bra berörande skrift
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska