Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen förbi

 

ord smälter

i gnistrande snö

varsamt stirrar tiden blindt

och tomrum blir mellanslag


Ögonen fylls av tårar

lämnar minnen vid min kind

blickar mot nattsvart kväll

ger plats för dina oskrivna blad

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz