Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A ma soeur parisienne

Ditt öga sluter
horisonten där du bor
så djupt därinne
där du är
som i hemlighet
min sovande syster
o käresta


Jag skänker min kärlek
som regnet om våren
från mig till dig
trotsande vårt avstånd
och tänker mig
att på så sätt
befruktas vi båda
på något sätt
ändå

Barnet som skall komma
som du skrev
i ditt brev
är som vi båda
bara
tillslutna och förpackade
i varandra

Så ånyo
du mig
jag dig
vi
oui !
Ändå




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-12 17:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämd poesi, nyfiken på rubriken...
2011-12-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar skrivelse
2011-02-08

    ej medlem längre
Merde!!! Så fint och starkt!!
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP