Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sorg


Min sorg
är i mörkret,
är mörkret
inne och ute
i mig, utom mig

fallande
som höstlöven
nyss,
tårdrypande
regniga

Hur finna
annat
och komma
till mera
insikt
utsikt

avsikt
med livet

borde vara
inte bara
detta

söker dig
underbara
att vara med
en stund
bara

kan du förklara
kanske klara
att få mig
att fortsätta
vilja vara.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-11-07 18:36



Bookmark and Share


  aol
Så starkt berörande borrar sej orden mot hjärtat
2015-10-26

  evana
Just så att vilja vara, saknad av den andra halvan som gör en hel. En text som griper tag.
2015-02-06

    Bellissima
Snyggt stilrent utan att förlora innebörd
2014-11-08

    ej medlem längre
Fin balansgång. Att uttrycka det outsägliga med enkla drag. Som i mitt fall når du en människa i sorg med begriplighet - att hantera den från ögonblick till ögonblick. Sorg drabbar och påverkar sikten på många sätt; dina kast med med orden -sikt är fint flätade. Fin dikt.
2014-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och ligger kvar en stund.
Berör själ och hjärta.

2014-11-08

  Lärling
Tycker om dina ord och ord-kombinationer.
2014-11-08

  Lars Thun (tid. lapema)
Orden berörde mig...
2014-11-08

  Rozsi.kovacs
Starkt berörande
2014-11-08

  RitaBrunner
Vemodigt sökande,utforskande och väldigt fin dikt!
2014-11-08

  Ninananonia VIP
Berörande...
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP