Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms från Tråkigheten



Den här arbetsdagen
överlever jag
genom att sluta mig
som en mussla
och genom en inre längtan
djupt därinne
och mitt i allt

när allt känns
oväntat trist
grått och kallt

längtar oss två
och att din doft och mjukhet
skall omsluta mig
som musslan sin pärla
en välbevarad hemlighet
(bara så du vet)







Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-27 19:26



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Fin, söt och underbart att överleva en sådan dag genom en inre längtan. Symboliskt eller verkligt, spelar ingen roll.
2014-07-08

  Ronny Berk
tycker om den poesin; rymmer såväl tråkigheten som längtan; den mjukheta doften ...
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP