Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peripeti: i och med dig



Att den svåra sorgen jag bar
plötsligt bara försvann

liksom det djupaste mörkret
där jag var

det tycktes mig märkligt

Hur kunde
det undret ske

att i och med dig
blev allt med mig

så ljust och verkligt?

Jag fann i din famn
som av en tillfällighet

en okänd hemmahamn

och i vår kärlek
en ny och gemensam
verklighet

Mina läppar känner
hur pulsen i din halsgrop
mäter min tid.









Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-16 15:37



Bookmark and Share


  aol
Underbart ödesmättat skaldat
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP