Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog jag vägen?

Spegelbilden visar någon jag inte känner,
någon jag inte gillar.
Vem är det som står framför mig?
Hur noga jag än tittar kan jag inte känna igen den jag ser.
Ansiktet är orörligt och blekt
Det rinner svarta tårar längst kinderna
Ingen livsglädje syns
bara trötthet...
Var tog jag vägen?




Övriga genrer av Ahhava
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-01-01 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava