Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomteri

jag är trött på allt falsktomtande trött på alla utklädda tomtar man ser på sta'n
fattar dom inte att den ende riktige tomten
är ju jag
utklädd alla dagar utom en
gammal
och trött som fan




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP