Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TELEFON

 

Finns numer i var ficka
som kamera
som radio
som musikmaskin
som skrivmaskin
datamaskin
tidning
bok
filmprojektor
postlåda
anteckningsbok
inspelningsapparat
musikredigerare
miniräknare
ficklampa
Om jag telefonerar till dig
min kära
så kan du ha den 
som dildo
Hälsningar
Din Blåtand

Finns numer i var ficka
som kamera
som radio
som musikmaskin
som skrivmaskin
datamaskin
tidning
bok
filmprojektor
postlåda
anteckningsbok
inspelningsapparat
musikredigerare
miniräknare
ficklampa

Om jag telefonerar till dig
min kära
så kan du ha den
som dildo

Hälsningar
Din Blåtand

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-13 12:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte i min ficka.
Jag vägrar.
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar