Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-09-23


trampar på mitt hjärta(2)


här finns så mycket känslor, känslor jag aldrig förstår
trots allt som jag har lärt mig, så gör jag fel ändå
all den tid jag har, alla timmar i mitt liv
all den tid jag har, ger jag till min fantasi

och du är där i min närhet, du är där varenda dag
trampar i mitt inre, och förgiftar hela mitt jag
du är överallt, i alla ansikten jag ser
besöker mig om natten, då mina murar rasat ner

du är för viktig, faktorn i min verklighet
jag låter dig va viktig, jag förnekar allt jag vet
och sanningen gör ont, den sliter i mitt bröst
sanning gör så ont, men det är hos dig jag finner tröst

du är där i min närhet, du är där varenda dag
trampar i mitt inre, och förgiftar hela mitt jag
du är överallt, i alla ansikten jag ser
besöker mig om natten, då mina murar rasat ner

jag låter dig va viktig, jag ger mig nu, jag vet
jag orkar inte kämpa, inte i din närhet
vill inte tänka oss, här finns bara ett mig
men jag orkar inte kämpa, inte utan dig





Fri vers av Josefine Anna Victoria
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-13 17:12



Bookmark and Share


  Julio VIP
Riktigt bra skrivet
2010-12-19

  Matilda Linnéa Tinér
jag får nog tårar i ögonen
var gång jag.
behöver bara
tänka dessa orden.

din smärta
är så välplanterad
i mig.

det här
är så otroligt bra,

men det vet du.
2010-12-14

  sommarmoln
Så fin och bra...
2010-12-13

    Herr Ångest
Bra rimmat!

Kan tänka mig att du kämpat länge med denna, eller?

Titeln är också inbjudande om än stark och känslosam.

Bra komponerat helt enkelt!
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Josefine Anna Victoria