Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden jag älskar

Alla ord i världen, samlade i hjärtat
svurna, etsade i sten
som ljuv musik sjunger dig till sömns
toner lyssnade för kärlekens tröst
vackra stavelser i mitt hjärtas slag
omringade av värme, känsla, tro
Poeten och det djupa havet
simtag som leder själen hem
när blå lyser evighet i horisonten
lyssna




Fri vers av poetlinan
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-14 04:02



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2011-03-19

    Herr Ångest
Snyggt poetat!

"Poeten och djupa havet
simtag som leder själen hem"

Otrolgit snyggt formulerat..
2010-12-17

  peter markurth
fint
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan