Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÄRTEMOT.

Jag vill byta ut allt,
regnbågens färger och molnens rörelse
Jag vill inte ha någonting,
mörka nätter och deras äckliga förförelse

Jag vill,
andas tungt utan något liv
Jag vill att dem ska gå,
när de tror att jag inte är någonting annat än naiv

Jag kan inte,
lyfta eller bära, ge med mig eller kämpa emot
Jag vet att de inte vet vem jag är,
och jag är inte hon i mängden, utan tvärtemot




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 429 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-14 15:13



Bookmark and Share


  kent nielsen
mega bra sat ihop. gillar "ordleken" och specielt kompositionen i slutet rammar bra, är lite osäker på om vad du skriver om. men tror det har med förre veckans dåd at göre men inte helt säker :) allt väll annars?
2010-12-16

  Regular
känslav att vilja lyfta sig högre...ovanför ,,,nattens vanliga cirkel av handlingar och känslor
2010-12-15

  Anna*
Strålande skildring av hur det kan kännas! Applåder
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic