Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KÄNSLA I EN STORM.

Höstens färger på ett magert blad
Dansandes längs marken till en mörk melodi
Hoppandes mot universum
Utan någon fasa för ett långt fall

Ståtliga gestalter som får världen att gunga
Med utsträckta armar rör de stridslystet om
Ibland våra beskyddare fyllda med kärlek
Ibland fallna soldater utmattade och törstiga

Djupet som vaknar stilla till liv
Vaggar till en oförlitlig tröst
Dränker själar till sin svarta grund
Och krossar sitt motstånd mot en klippa

Det visslande ljudet som tränger sig på
Och smattrande bullret mot fönstret
Likt en kulspruta
Redo för krig

Ett krig vi inte kan vinna
En naturlig reaktion
En känsla
En sorg




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-28 19:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark og omfångsrik skaldat på ett väldigt bra vis
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic