Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARSÅGOD, EN PRESENTATION AV MIG.

Det är enbart ljudet av mina 14 centimeter klackar
Som uppfångas vid min entré
Och en plattå under mina tår
När klockan står tyst är det mig blickarna beskådar

Kroppen är inslagen i en svart, åtsittande, kort skinnklänning
Hår som nästintill vidrör min stuss
Ett fast dekolletage
Och ett ögonkast som klär av kroppar

Det är på grund av sådana som dig
Som jag befinner mig här
Ett idealiskt byte
Den som faller mig i smaken

Dubbel whisky serverad med ett djupt andetag
Jag är huvudrollen
Och innehar ingen konkurrens
Jag är otacksam

Mister du det minsta behov av mig
Och din attraktion till mig blir obefintlig
Förför jag dig ånyo
Och du faller som hastigast

När jag stänger dörren efter mig
Tar jag med mig syret ut
Så du tappar andan, svettas och blir vansinnig
Tills jag återvänder

Detta är jag
Omtyckt eller ej
Här finns ingen frihet
Till det manliga könet




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 619 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-12 19:36



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Otillbörlig marknadsföring! :)
Klart i den klass som tilltalar mig ...

Önskar dig ett gott slut på detta år
och ett innerligt Gott Nytt År!
2011-12-26

  LassO
vacker, lockande och tragisk, text, men rätt underbar... om ensamhet egentligen, känns det som.
2011-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Ingen straight man kan förbli oberörd.
2011-08-12

  drakbruden VIP
Underbar! :-)
2011-08-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
ingen frihet alls
helt bunden till sin dyrkan

stark o väl förmedlat
2011-08-12

  Peter Olausson VIP
oj, du tar plats, sækert med rætta! Træffsæker text, gillar!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic