Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT HÄMNAS.

Så vad ska jag berusa era billiga själar med inatt?
Några värmande ljus
En karaff rosenrött vin
Eller doften av min gyllenbruna hud

Egoistisk i själen
Där ni ej kan nå mig
Jag finns bara till
För att fresta och förgöra

Jag föddes till att inneha makt
Till att göra vad jag vill
Till att hämnas i kvinnans namn
Och nej, jag skäms inte

Nå?
Berätta för mig
Så jag får skratta er i ansiktet
Och sparka en gång till

Tala om för mig
Vad gör ni här?
Då era otrogna läppar stinker
Från flera meters håll




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 645 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-07-16 00:53



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Bra kraft i pennan!
2011-08-11

  Ex¤animo
ett sårat inre som skriker, spottar ut sitt eget gift... hämnas... ord som symboliserar... applåd!
2011-07-29

  Erik Hall
Starkt och bra skrivet! Applåder!
2011-07-17

    ordskalv
Hallelujah!
2011-07-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna ekar tungt

kvinnans divina allsmäktighet
fri att härja, fri att härska

för oss att acceptera
samt totalt lojalt dyrka

oavsett vad du än så gör

Divinitet!
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic