Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLKOMMEN.

Till en värld
där charader är människornas favoritspel
Och piller
är vad de sväljer

Där natten
är dagen
Och siluetter vandrar genom staden
åtta meningslösa timmar

Det är här kvinnor har ett bäst före datum
och flickor beundras
Där gentlemän egentligen inte är utdöda
men kraven på deras existens finns inte längre

Här finns människor
som har en dödslängtan
De handskas med ungar som vägrar att äta
då ungar på andra sidan svälter

Där lyckan finns
i ensamheten
Och isolering
är det enda människor vet om

Välkommen
och känn er välkomna
Till det största mentalsjukhus
som någonsin har existerat




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 531 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-11 21:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser o omläser; filosofiskt, nattmörkt men med förhoppningars ljusnader i springor mellan raderna
2011-12-17

  Heikki Hellman
Du ser världen i en intressant synvinkel, som till och med låter möglig. Du listar saker och ting som träffas i mentalvårdet
2011-08-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
världen in existens, väl där.
2011-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Hela världen är ett globalt dårhus.
2011-08-11

  Ninananonia VIP
viktiga tankar... djup visdom...
2011-08-11

  LassO
tro inte att män inte har "sista förbrukningsdag" eller nåt... med. annars tänkvärt skrivet
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic