Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRESTELSE.

Jag vet att du länge har väntat
På min entré

Att du har räknat dagar
Jag har spenderat liggandes bredvid varm hud

Och att en frestelse finns kvar
Av att du aldrig erövrade mig













Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-31 23:15



Bookmark and Share


  Destino
Oj, oj , oj vilken sensuell" retning " och längtan och mmmm gillar starkt!!! Bravo!
2013-02-01

  Lars Hedlin
Längtan och och lite frustration ..bra sakldat!
2013-02-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
en varm väntan
på din entré

en frestelse
utan ändo

dagar som går
din hud mot hud

passion, med dig

kan aldrig väntas, nog
kan aldrig önskas, slut

2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic