Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅ VI TALAR ETT SPRÅK SOM VI INTE FÖRSTÅR .

Och när skriken tystnar
Tystnar våra själar
Vår kärlek
Och vårt hat

Varken vilja eller mod
Styrka eller lust
Vi ser på varandra
Vi ser igenom varandra

Allt vi äger är en tystnad
Som leder ingenvart
Då våra kroppar skakar
Och hopplöshet väcker oss till liv

Vi talar inte ett språk
Som du förstår
Som jag förstår
Som kärleken förstår




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 636 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-07-28 20:42



Bookmark and Share


  Destino
predobro!
2011-10-24

  LassO
det låter som du beskriver ett äktenskap...
2011-08-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna var dock sägandes väl
2011-08-01

  Ex¤animo
genom denna talar en känsla vi alla vet, men helst vill slippa kännas vid... och du berättar den bra.
2011-07-29

  M.B
Fin! :)
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic