Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårar av ljus, tårar av vemod
lycksaliga tårar som sinar

Tusen strålar av olyckans ljus,
passerar vid min sida, obemärkt

Fruktan svarar med hånskratt
bakåt jag ryggar mot ett stup

Jag faller och faller, en evighet
oskadd kommer jag upp på ben igen




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-14 21:27



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart vacker dikt, och talande/B
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian