Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågets ändstation

Väntar du

Väntar du där, på mig?

Vi ska till samma destination du och jag

Ditt tåg är redan framme

Jag ska försöka njuta av resan som är kvar

Men möter du mig där?

Jag lovar att komma

Och då ska jag berätta om allt jag sett och upplevt på vägen


Jag är på väg





Mitt tåg anländer bara lite senare än ditt




Fri vers av Line W
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-15 04:08



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Gillar känslan i dikten.
Gillar. Mycket.
2010-12-28

  Lord
fan vad vackert
2010-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Du är värd att vänta på.
2010-12-15

    ej medlem längre
fint. tåg och liv går olika fort. vi har oftast tid att vänta på varandra. borde iaf ha tid till det, för vad är viktigare?
2010-12-15

  Anna*
Jadå, jag väntar om jag nu kom dit före, men jag tror vi sitter på samma tåg ... hmmm ... vinkar ... ser du mig?
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W