Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämmning hos bagaren i byn

Nu är det rusch på ortens bageri,
det bakas julbröd med stil och fantasi.

Var in häromdagen och fick njuta av dessa sagolika dofter,
pepparkakor, saffransbörd och många andra sorter.

Det bjöds på kaffe och nygräddat bröd,
trots -24 gr ute så gick på oss ingen nöd.

Bagaren själv bytt ut sin vita bagarmössa mot tomtens röda luva,
alla var glada och ingen hade snuva.







Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-15 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP