Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ngt omarbetad (tog bort början)


det lilla och det stora



jag vill ströva oändliga vidder
gräva i flodernas delta
evigheten oändligheten
finns i mitt hjärta
men också

i droppen
som skimrande och
perfekt rundad
ligger i blomkalken
och skälver




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-12-05 10:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så innerligt du har skrivit om livets vandring...där det stora och lilla är en nåd
2005-12-05

  Per Rydberg
Sån stilla skönhet!
2005-12-05

  Smultris
*Som ren tröst att läsa*
2005-12-05

  Rachel Roth
jag vill också.....så vackert du beskriver den längtan och önskan....tack!
2005-12-05

  Propella
Du är mästarinna på vackra, stämningsfyllda texter!

"som skimrande och
perfekt rundad
ligger i blomkalken
och darrar"

är sagolikt.
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP