Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gafflade om hur jobbigt allt var


Hon gafflade om hur jobbigt allt var
Och hur illa det kändes
Och hur vidrig han var
Och tjejer han ”gjort det med”

Men själv kunde hon inte fort nog
Få en ”ny” kuk i sig
Och en till
Och en till
Och en till
O s v

Men hon kallade en annan tjej
För luder
För luder
För luder
För ännu mera luder….

Men glömde sej själv
Sej själv
Sej själv
Och sitt beteende

Så lätt att se
Och döma andras beteende




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 19:49



Bookmark and Share


  Zelogath
Vissa är totalt blinda inför sig själv
Jag tror kanske att det är lätt till att ta till skällsord och anklagelser när man själv är likadan
För man vägrar inse
Vägrar se
Vem man är
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO