Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig få vara
kvinna en natt
Låt mig smekas
av dina ömma händer
Låt mig färdas
dit där bara våra
andetag hörs

Låt mig få vila
i starka armar

Låt mig

och sen

låt mig gå


för att sen se på dig
med kärlekens ögon




Fri vers av mariann
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-12-05 12:36



Bookmark and Share


  Arte
väl valda ord, med mycket känsla i texten, Bra!
2006-01-22

  Markattan
Härliga rader fyllda av en härlig andemening. Det känns som ord sprungna rakt ur hjärtat. Fint!
2005-12-07

  Natalie VIP
Helt underbar :)
2005-12-06

  Propella
*ryser av välbehag*

"Låt mig få vara
kvinna en natt
Låt mig smekas
av dina ömma händer"

detta är ljuvlig läsning.
2005-12-05

  Dilsewat
stark om viljan till känslan
att visa bara om det tillåts... eller ges en chans...
att visa att man har "det" inom sig trots att det inte syns...
Att man kanske dolt känslan för att man varit upptagen med annat mörkt...

Dina rader ger upphov till mycket
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann