Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjuka tankar leder ofta till sjuka ord..


Ångest är en hall till helvetet


Ibland skriver jag sönder mig själv
en pappersfigur som brinner i skenet av hopplöshet

jag skriver tyst, utan ord
utan att vilja vara

kanske är vi redan där
där ingen vill vara

kanske är jag bara på tröskeln
till något annat




Fri vers av Herr Ångest
Läst 408 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-12-16 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt bra
2010-12-23

  Annie b'larsson VIP
Vilken fantastisk rubrik! Hemsk, men bra.
2010-12-18

  mia1
Förmodligen är vi just där på tröskeln till något annat, en mycket tänkvärd dikt.
2010-12-17

    hejmartina
verkligen fin
2010-12-17

  Baystream
Titeln i sig är en dikt. Så självklar, men ändå oändlig. Ångest, var mans död.

Sen så gillar jag frågan 'kanske är vi redan där'
2010-12-16

  M_Franke
Lysande!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest