Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMUNIKATION.

Jag har lärt mig vindens tigande meningar
och havets djupa ord
Hur trädens kraftiga rötter
kommunicerar med en kylig jord

Jag har lärt mig tystnadens betydelse
och tystnaden förstår mig
Hur människor tar ett steg tillbaka
då jag skriker ut ett nej

Jag har lärt mig att veta svaret
utan att ord bildar en fråga
Hur en hand utsträckt mot mig
ger mig förståelse om att tiden är inne för att våga

Jag har lärt mig hur tårar gör
då de kommunicerar med empati
Hur individer känner
då de upplever apati

Jag har lärt mig att lyssna, svara
och nå ut till människor med mitt tal
Hur röstens styrka påverkar existenser
och ljudet av ett fulländat ordval

Men främst har jag lärt mig
att blotta mig framför er alla
Med händer, kropp och kläder
har jag lärt mig att förståelse framkalla




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 963 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-16 15:35



Bookmark and Share


  Julio VIP
Denna tyckte ja om..Bra^^
2010-12-20

  Jocy Joyless
Snyggt skrivet!
2010-12-20

  Janne
verkligen bra skrivit
"underfundighet"

orden flödar av kraft
av inlevelse


Mvh


Själens krigare
2010-12-18

    vilgot hellros
snygga rim
2010-12-16

    Herr Ångest
snyggt skrivet och snyggt rimmat!
2010-12-16

  Seglaren
rimmat & lyckat
Applåd
2010-12-16

  L I V
Det här tyckte jag om. Vet inte riktigt varför....kanske för att det är en slags unversell kommunikation vi alla kan bemästra. Tycker också om hur du använder språket för att kommuncera med mig som läsare.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic