Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BLOTTAR MINA TANKAR.

Du har lärt mig att inte lita på någon
men det var precis det jag gjorde
då jag gick in med förtroendet för dig




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 721 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-16 15:58



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Visst och sant...för så kan de vara
2011-07-17

  Delilah Juno VIP
Det där händer lätt oss tjejer - så "learn and take care"
2010-12-19

  LassO
ja, "dom andra är så dumma, lita bara på mej"
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic