Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundliv

på hundrastplatsen
möttes vi
över en gammal
hundskit
de svarta påsarnas
förlovade land
se där,
även en skit
kan ha
betydelse




Fri vers av Myself
Läst 313 gånger
Publicerad 2004-07-11 18:54



Bookmark and Share


  Mats L.
Hög humorfaktor i den här
2004-12-22

    Agneta VIP
ja.... visst är det så. *skratt*
2004-07-11

  Annelie Hugo
så sant som det är sagt. ALLT har en betyudelse
Bra /Annelie
2004-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself