Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Ett liv
är släckt
ett liv
är slut
Fallet
ur en dröm
förbi
bort
i saknad




Fri vers av Lénon
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-12-05 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon