Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hamburgare chiliögon


jag kan leva ensam
jag har ju städat
mitt rum

för resten förresten
soporna sopbilen
han i butiken
kisade efter mig


sova med någon
vakna med någon
varje dag varje dag
jag tror att jag blir
tokig


denna långa rullgardin
jag drar helst ned den
på egen hand på
dam-di-dam


han skrev
att man aldrig är
nöjd eller nöjd eller
får man en
jag vill ha två



det var någonting
jag sade nej
gick tom di-dum
därifrån



hur skall människan!
hur ska den veta
hur nära man kunna



utan att bli bestulen!


han kände min
ryggrad
jag tyckte inte
om det


inte ryggraden heller.


det är svårt
i alla blinkande
ögon helst sover
jag varje morgon


fyra big mac
tack!


jag blev lugn
av plogbilens sällskap
utanför vilar världen








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 705 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2010-12-17 21:57



Bookmark and Share


  /Isabel
Som en monolog; flätar det yttre med det inre på ett självklart vis. Det finns något otvunget över språket. Gillar tonen. Ja. Bra, helt enkelt!
2011-01-02

    Max Poisé
En jäkligt charmig dikt som nästan blir melodiös i sin framtoning. Jag läser med ett tempo och jag gillar de inslagna vändningarna stycke efter stycke!

Mycket bra!
2010-12-17

    Melona
magisk läsning
snabel-e.

charmigt, sorgligt
och förbannat nonchalant i sin enkelhet.
jag vill med kunna skriva så!
2010-12-17

  Sideshow Bob
Woah!

Grymt, riktigt bra som en morgonmonolog med ett snöigt fönster.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP