Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara

Jag vill vara
den dina fingertoppar
utforskar i detalj
den din nakna hud
omsluter hårt
den som får ditt blod
att rusa
den du slukar
av lust
den du vill fylla
med dina kroppsvätskor
jag vill vara
din vackraste natt




Fri vers av Joctober
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joctober
Joctober