Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den det inte borde vara



Varför är det alltid just den

det inte borde vara

som får mitt ansikte att spricka upp

amorbågarna att längta

händerna att vilja utforska

den som får kriget

mellan känslan och förnuftet

att bryta ut i full kraft

medan äkta rader föds och

stillar själens hunger



varför är det alltid den

det inte borde vara

som får nyckeln till cellen

att kännas brännande nära




Fri vers (Prosapoesi) av Joctober
Läst 228 gånger
Publicerad 2014-01-28 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joctober
Joctober