Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du

Jag vill känna pulsen slå i full kraft. Sväva, sjunka, sprängas. Springa genom lågorna, brännas. Men jag är bara ett skal, ett eko, en saknad. Allt jag fyller mig med rinner ut.

Inga vassa snår, inget bländande ljus. Orden är den enda meningen, det enda beviset. Jag behöver dig nu, ditt gift. Dina naglar, glansiga och sylvassa. Din gränslösa framfart, mäktiga luftslott.

Jag vill blöda, plåstras om. Gå farliga genvägar, darra av köld. Bara du har utforskat varenda millimeter. Krupit in i varenda vrå. Bara du kan fylla mig nu.




Fri vers (Fri form) av Joctober
Läst 200 gånger
Publicerad 2014-02-03 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joctober
Joctober