Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De två orden.

Det tog ett år, att få dig att våga
ta risken att förlora mig
på riktigt

jag blottade mig själv
försökte få dig att
fylla hålet i
mitt sargade hjärta

nu skrev du, nu vet jag
aldrig mer aldrig mer aldrig
orden skaver

drömmen var ju så verklig
du vågade
vi förenades
blev det där
ingen av oss egentligen
vill släppa

fullt ut.

Men du sa det nu, efter tolv månader av smärtsam väntan; du är för ung.




Fri vers (Fri form) av Joctober
Läst 198 gånger
Publicerad 2014-04-25 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joctober
Joctober